SAMSUNG Wind-Free™ klimatske naprave

Samsung je razvil edinstveno hlajenje brez sunkov hladnega zraka imenovano WindFree™.
"Fast cooling" način delovanja hitro ohladi prostor na željeno temperaturo, nato se čelna stranica zapre in hladen zrak nežno in tiho porazdeli skozi 23.000 lukenj. Pri tem ne občutite neprijetnega hladnega vetra. Njegov napredni zračni tok enakomerneje razporeja hladen zrak po večjem prostoru. Obenem je Wind-Free™ način hlajenja tudi energijsko najučinkovitejši.

Klimatske naprave

AI Auto Comfort - Na osnovi vaših preferenc in zunanje temperature samodejno prilagodi temperaturo, optimizira prostorske pogoje in zagotavlja neprekinjeno udobje.
Senzor za zaznavanje gibanja - Učinkovito ohladi dom s samodejnim upravljanjem delovanja klimatske naprave.
SmartThings - Z aplikacijo Samsung SmartThings avtomatizirajte in upravljajte vse svoje gospodinjske aparate in elektronske naprave Samsung ter tiste, ki so združljive s SmartThings.
Tri-Care Filter - Odlikuje ga filter z zeolitnim vrhnjim slojem, ki lovi prah in zmanjšuje prisotnost virusov, bakterij in alergenov.
Auto Clean - Notranjost klimatske naprave ostane čista po koncu delovanja v treh korakih, tako da samodejno posuši izmenjevalnik toplote. Vlago odstrani s pihanjem zraka, ki traja od 10 do 30 minut. S tem prepreči rast bakterij in neprijetne vonjave.
KATALOG:
Samsung Wind-Free™ klimatske naprave

Potrebujete dodatne informacije?

Kontaktirajte nas za brezplačni individualni posvet na Vašem domu na 031 659 300 ali nam pošljite sporočilo: