Shema bojlerja

ZAKAJ JE INOX BOJLER PRAVA IZBIRA ZA VAS?

Bojler ogreva in shranjuje sanitarno vodo. Ustrezno ga dimenzioniramo glede na porabo vode in način ogrevanja. Navadno je ogrevan s centralnim ogrevalnim sistemom, sončnimi kolektorji, lahko pa je priklopljena tudi toplotna črpalka.

INOX BOJLERJI PO NAROČILU

Bojler izdelamo po naročilu, prilagojen je namreč Vašim željam in potrebam po količini tople sanitarne vode ter viru ogrevanja.

Izdelan je iz nerjaveče pločevine, kar zagotavlja higiensko neoporečnost tople vode. Bojler ima gladkocevni inox toplotni prenosnik-izmenjevalec za priklop na sistem ogrevanja. V primeru ogrevanja z ogrevalno toplotno črpalko ustrezno dimenzioniramo toplotni prenosnik-izmenjevalec. V primeru, da želite imeti več virov ogrevanja tople sanitarne vode (kombinacijo centralnega ogrevanja s sončnimi kolektorji ali drugim virom), vgradimo dodatni toplotni prenosnik-izmenjevalec velike ogrevalne površine, ki omogoča učinkovit prenos toplote in visoke izkoristke.

Na bojlerje lahko priklopimo tudi toplotne črpalke, z močjo prilagojeno potrebi po sanitarni vodi.

Naši bojlerji se odlikujejo pri toplotni izolaciji, saj 60 mm toplotne izolacije zagotavlja minimalne izgube toplotne. Zunanji plašč je iz umetnega usnja, na voljo imamo več različnih barvnih odtenkov.

V ponudbi imamo tudi standardne bojlerje s toplotno črpalko, katere Vam dobavimo in ugodno montiramo.

Potrebujete dodatne informacije?

Pokličite nas na 031 659 300 ali nam pošljite sporočilo: